Bike & guide - eventyr etter din smak

Glem stive fjellstøvler, verkende gnagsår og tung ryggsekk: I Bike & Hike er målet vårt å gjøre de mange opplevelsene, fjellidyllene og godbitene i og rundt Jotunheimen tilgjengelig for mange flere. Vårt framkomstmiddel er elektriske stisykler. Våre lekeplass er hele fjellheimen. Våre matfat er fylt med godbiter fra lokale bønder, jegere, fiskere og bryggmestere. Vår lidenskap er stisykling i eventyrlig kulturlandskap og fjellterreng. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du ønsker at ditt elektriske sykkeleventyr skal inneholde.

Bike & Hike har base på Lemonsjø Fjellstue - perfekt beliggende for deg som også skal besøked Besseggen, Galdhøpiggen, Glittertind, raftingelva Sjoa eller ta deg en kanelsnurr på Bakeriet i Lom. 

PRISER sykkelGUIDE:

3000 kr per dag // 2000 kr for halv dag. Gjelder for grupper opp til seks syklister. Pris kan variere med type sykkeltur og antall deltakere. Leie av El sykkel kommer i tillegg.

 

VIL DU VÆRE MED på skreddersydd elektrisk sykkeltur SÅ HENG PÅ!

 

Hvor vil du tråkke og hva vil du oppleve? Her er noen av våre favoritter:

Brimi-Fjellstugu.jpg

BIke & Dine Brimiland

Brimiland er et land som ikke er tegnet inn på vanlige kart, ikke i atlas eller på globuser. Men landet finnes – mellom Vågå og Lom i et av Norges vakreste fjellområder. Med en meny til å bli lykkelig av etter sykkelturen. 

_V3A7338.jpg

BIke & coffee lemonsjøen

Med elektrisk stisykkel ruller du lekende lett gjennom lekelandet ved innfallsporten til Jotunheimen. Moroa topper vi med After Bike på sjarmbomba Kalven Seter - hvor fjellheimens eneste baristabudeie byr på cappuccino. .

4960093001_1b9feea56d_o.jpg

BIke & legend Sjodalen

Seterdalen Sjodalen er breddfull av fjelleventyr - og det svimlende sagnet om Ridderspranget. Opplev kulturhistoria, fjellheimen og fantastisk stisykling med lydløs elmotor - og gled deg til After Bike på Sjodalen hyttetun.

AdobeStock_7107515.jpeg

BIke & winter NYHET!

Vintereldoradoet Jotunheimen byr på eventyr i alle former - nå også med stiver rammer, dempegafler og brede knastedekk. Prøv noe helt nytt og opplev vinteren, snøen og terrenget på en helt annen måte - bli med oss på Bike & Winter ved Lemonsjøen!