Null slit. Maksimalt ENKELT.

opplev Jotunheimen med lav puls - lei elektrisk stisykkel fra Bike & Hike

Kan du å sykle, kan du alt du trenger for å leie en elektrisk stisykkel fra Bike & Hike - og ha det vilt gøy på tur i Jotunheimen! 10 fulldempete elektriske utleiesykler av ypperste kvalitet fra tyske Haibike og Gekko finner du ved tre av de mest populære innfallsportene til Jotunheimen - Lemonsjøen, Gjendesheim og Brimiland. 

Foruten å by på fantastisk sykling, er utleiestedene populære stoppesteder for kulinariske opplevelser, fjellheimens beste cappuccino, SPA, glamping, klatreparker, hundekjøring, bading, ørretfiske og mye annen moro - et perfekt krydder til ditt elsykkeleventyr!

Scroll ned for å finne våre energiske sykkelvertskap!

Utleiesteder BIKE & HIKE: 

Detaljkart_negativ.png

1 // lemonsjø fjellstue // LEkeland året rundt

Bike & Hike sin base og lekeplass! Perfekt plassert midt mellom høyfjellet og Gudbrandsdalen byr Lemonsjø fjellstue på nydelig mat, fire fantastiske årstider, baristabudeie, alpinanlegg - og seks rå elektriske stisykler for utleie eller guida turer. Vil du har turfølge eller veiviser på to hjul så tilbyr vi lommekjent guiding.

2 // Gjendesheim // springbrett til høyfjellet

Gjendesheim er den mest populære turisthytta i Fjell-Norge med veldig god grunn: Her er maten nydelig, fjellheimen storslått, seteridyllene mange og stisyklinga både utfordrende og utrolig artig. En rekke fulldempa elektriske toppmodeller fra tyske Haibike venter bare på at du skal tråkke til. 

Ønsker du følge med syklende veiviser så finner du også dette på Gjendesheim.

3 // Brimiland // Matmekka og seteridyll

I et av Norges vakreste fjellområder ligger et land som ikke er tegnet inn på vanlige kart. Men eventyrlige og utrolig smakfulle Brimiland finnes faktisk - noe du kommer til å være utrolig takknemlig for om du topper sykkelturen rundt fjellsjøen Tesse med lokalmaten på Brimi Seter. Vil du leie elektriske stisykler leverer vi på tunet!