vår favoritturer - din  NYE sykkeleventyr?

Med elektrisk stisykkel ruller du gjennom eventyrlystne, vakre seterdaler rundt Jotunheimen, og ha det gøy på veien!
Vårt mål er å gi deg en fjellventyr for alle sanser, en fjelltur krydret med nydelig lokal mat, vakre idyller, spennende historie - og masse morsomme sykling på både stier og seterveier, i furuskogen og høyjellet. Nedenfor har vi samlet noen smakebiter for deg - ta kontakt hvis du ønsker en skreddersydd sykling!

 

TURValgets kval? Se noen av våre favoritter i jotunheimen:

Brimi-Fjellstugu.jpg

BIke & Dine Brimi fjellstugu

Brimiland er et land som ikke er tegnet på vanlige kart, ikke i atlas eller på globuser. Men landet finnes - mellom Vågå og Lom i et av Norges vakreste fjellområder. Med en meny å bli lykkelig av etter sykkelturen. 

_V3A7338.jpg

BIke & kaffe lemonsjøen

Med elektrisk terrengsykkel ruller du lett gjennom lekelandet ved innfallsporten til Jotunheimen. Moroa topper vi med After Bike på sjarmbomba Kalven Seter - hvor Jotunheimens egen baristabudeie byr på cappuccino.

4960093001_1b9feea56d_o.jpg

BIke & Legend  Sjodalen

Sjodalen i Jotunheimen er breddfull av fjelleventyr - og det svimlende sagnet om Knightspranget. Opplev kulturhistoria, fjellheimen og fantastiske stisykling med lydløs elmotor - og glede deg til After Bike på Sjodalen hyttetun.

AdobeStock_7107515.jpeg

BIke og vinter  Lemonsjøen

Elektrisk søndagstur som starter på idylliske Sjodalen Hyttetun. Den perfekte opplevelsen på hjemvei fra fjellhelga - med lave skuldre, høye gir og mye moro på to hjul i en fjelldal som definitivt vil ta seg av deg!