våre favoritturer - ditt NYE sykkeleventyr?

Med elektrisk stisykkel ruller du lekende lett gjennom eventyrlig vakre seterdaler rundt Jotunheimen, og har det himla gøy underveis!
Vårt mål er å gi deg et fjelleventyr for alle sanser, en fjelltur krydret med nydelig lokalmat, vakre idyller, spennende historie - og masse morsom sykling på både stier og seterveier, i furuskogen og høyjellet. Nedenfor har vi samlet noen smakebiter for deg - ta kontakt hvis du ønsker en skreddersydd sykkeltur!

 

TURValgets kval? SJEKK ut noen av våre favoritter i jotunheimen:

Brimi-Fjellstugu.jpg

BIke & Dine Brimi fjellstugu

Brimiland er et land som ikke er tegnet inn på vanlige kart, ikke i atlas eller på globuser. Men landet finnes – mellom Vågå og Lom i et av Norges vakreste fjellområder. Med en meny til å bli lykkelig av etter sykkelturen. 

_V3A7338.jpg

BIke & coffee lemonsjøen

Med elektrisk stisykkel ruller du lekende lett gjennom lekelandet ved innfallsporten til Jotunheimen. Moroa topper vi med After Bike på sjarmbomba Kalven Seter - hvor Jotunheimens egen baristabudeie byr på cappuccino.

4960093001_1b9feea56d_o.jpg

BIke & Legend Sjodalen

Sjodalen i Jotunheimen er breddfull av fjelleventyr - og det svimlende sagnet om Ridderspranget. Opplev kultur-historia, fjellheimen og fantastisk stisykling med lydløs elmotor - og gled deg til After Bike på Sjodalen hyttetun.

AdobeStock_7107515.jpeg

BIke & winter Lemonsjøen

Elektrisk søndagstur som starter og slutter på idylliske Sjodalen Hyttetun. Den perfekte opplevelsen på hjemvei fra fjellhelga - med lave skuldre, høye gir og masse moro på to hjul i en fjelldal som garantert vil ta pusten fra deg!.