Bli med meg på sykkeltur

_V3A7114.jpg

Jeg heter Vidar Glende. Ukuelig optimist og helfrelst stisyklist med et halvt liv bak meg på to hjul – og masse moro igjen! Syklinga har tatt meg verden rundt, i all slags terreng og en mengde ulike roller. Jeg har konkurrert som ivrig mosjonist, vært i støtteapparatet til Team United Bakeries, vært massør og tilrettelegger under ledelse av terrengsykkellegende Rune Høydahl, og ikke minst – jeg er fortsatt ofte på oppdagelsesferd langs stier og tråkk.

For en stund siden befant jeg meg plutselig på to hjul i en fantastisk fjelldal i eventyrlige Vågå, i et terreng, kulturlandskap og fjellområde som bokstavelig talt tok pusten fra meg. Jeg ble rett og slett fullstendig satt ut. Denne stisykkel-åpenbaringen ble starten på Bike & Hike Jotunheimen - og årsaken til at jeg nå har bosatt meg i fjellbygda Vågå ved porten til Jotunheimen og satser alt jeg eier og har på å guide deg på elsykkelturer – eller leie deg en elsykkel, slik at du kan tråkke ut på eventyr på egen hånd. 

Gled deg til å oppleve fjellheimen med dempegaffel og lydløs elmotor!

Elektrisk sykkelhilsen Vidar


Rune Høydahl.jpg
Hyggeligere følge på to hjul enn Vidar skal du lete lenge etter. Syklinga har gitt meg vanvittige opplevelser, og med elektriske stisykkel er de samme naturopplevelsene og mesteringsgleden tilgjengelig for alle.
— Rune Høydahl, Norges mest merriterte terrengsyklist

 
 
 

Kontakt meg

 

Har du lyst til å leie en elektrisk sykkel, slik at du kan legge ut på eventyr på egen hånd? Eller kanskje du foretrekker en skreddersydd elsykkeltur med guide?

Fortell meg hva du er ute etter, så lager jeg et opplegg bare for deg!

PS: Alle våre sykkelturer starter ved Lemonsjø Fjellstue hvis ikke annet er avtalt.