På to hjul med vidar

_V3A7114.jpg

Frelst av stisykling og fjellheimen

Heisann, her har du meg, Vidar Glende. Ukuelig optimist og helfrelst stisyklist med et halvt liv bak meg på to hjul - og masse moro igjen! Syklinga har tatt meg verden rundt, i all slags terreng og en mengde ulike roller. Jeg har konkurrert som ivrig mosjonist, vært i støtteapparatet til Team United Bakeries, vært massør og tilrettelegger under ledelse av terrengsykkellegende Rune Høydahl, og ikke minst: Tråkker fortsatt hyppig på oppdagelsesturer langs stier og tråkk.

Sist sommer befant jeg meg brått på to hjul i en fantastisk fjelldal i eventyrlige Vågå, i et terreng, kulturlandskap og fjellområde som bokstavelig talt tok pusten fra meg. Jeg ble rett og slett fullstendig satt ut. Denne stisykkelåpenbaringen ble starten på Bike & Hike Jotunheimen - og årsaken til at jeg nå har bosatt meg i fjellbygda Vågå ved porten til Jotunheimen, og satser alt jeg eier og har på å guide deg på elsykkelturer - eller leie deg elsykkelen slik at du kan tråkke ut på el-eventyr på egenhånd. 

Gled deg til å oppleve fjellheimen med dempegaffel og lydløs elmotor!

Elektrisk sykkelhilsen Vidar


Hyggeligere følge på to hjul enn Vidar skal du lete lenge etter. Syklinga har gitt meg vannvittige opplevelser, og med elektriske stisykkel er de samme naturopplevelsene og mesteringsgleden tilgjengelig for alle.  
— Rune Høydahl, Norges mest merriterte terrengsyklist

Rune Høydahl // Sykkelentusiast i verdenstoppen

Rune Høydahl // Sykkelentusiast i verdenstoppen

 

Nysgjerrig på elektrisk fjelleventyr? Sjekk ut mer moro her: